2017. június 15., csütörtök

Gyümölcsleves

A láda cseresznye mellé kaptam egy kevés meggyet is, így gondoltam jól esne egy kis gyümölcsleves vegyesen. Bálintnak nagyon ízlett, csak úgy cuppogott neki :)


Hozzávalók:
kb. 40 dkg magozott cseresznye
kb. 40 dkg magozott meggy
1 db alma
1 nagy fahéjrúd 
szegfűszeg
2 evőkanál cukor (ha valaki édesebben szereti, tehet bele többet is)
2,5 dl főzőtejszín
1 csomag puncs ízű pudingpor

 Az almát megpucolom, és kb cseresznye méretűre kockázom, majd a többi gyümölccsel a fahéjrúddal, szegfűszeggel és a cukorral felteszem főni kb 1,5-2 liter vízbe. Ha már megpuhult a gyümölcs, akkor finoman csorgatva, állandó keverés mellett hozzáadom az előzőleg főzőtejszínnel elkevert pudingport és addig főzöm, amíg kicsit be nem sűrűsödik.
Hidegen, melegen egyaránt finom. :)
 

2 megjegyzés:

  1. Rég nem jelentkeztél benéztem hozzád, közben rájöttem hogy ma van a kis Bálintka szülinapja Isten éltesse nagyon sokáig!

    VálaszTörlés
  2. Memperkenalkan, Ace Maxs Obat Kanker Payudara alami berbahan dasar 100% Herbal. Mengobati kanker payudara stadium awal TESTIMONI ACE MAXS hingga stadium akhir dengan efektif dan aman tanpa operasi, tanpa kemoterapi, tanpa radiasi dan tanpa menimbulkan efek samping yang membahayakan. LEGALITAS ACE MAXS  Kualitasnya terjamin, sudah terdaftar di BPOM RI dan DEPKES RI. Simak kandungan lengkap dan keunggulannya berikut ini! KHASIAT ACE MAXS
    CARA ORDER ACE MAXS

    VálaszTörlés