2016. november 23., szerda

Zöldborsós paradicsomos tokány

Mivel anya gyakran főzött ilyet és Nyuszifül még nem kóstolta, gondoltam elkészítem neki, hátha elnyeri a tetszését. Szerencsére nem csalódtam, imádta! 
Bátran ajánlom bárkinek, aki szereti a szaftos, zöldséges és gyorsan elkészült husikat :)

Hozzávalók:

  • 60 dkg hús (lehet sertés, pulyka, csirke, kinek ami tetszik, én sertéscombból készítettem)
  • 20 dkg zöldborsó
  • 1 csomag petrezselyemzöld
  • 1 nagy doboz paradicsompüré
  • olaj
  • só, őrölt bors



A húst falatnyi csíkokra vágom, majd olajon megpirítom. Sózom, borsozom, hozzáadom az apróra vágott petrezselyemzöldet, a zöldborsót, majd a paradicsompürét, felöntöm egy kevés vízzel és készre párolom.
Rizzsel tálalom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése